За любовта

За любовта

Женски тренинг

На 19 октомври 2019 г. от 10:00 до 17:00 ч.

Ние толкова силно се нуждаем от любов, че сме готови дори да воюваме, да се пазарим и манипулираме. И не разбираме, защо нея все още я няма или ако я има не е такава, каквато ни се иска.

Възможно е на тази тема да сте прочели доста книги и дори да сте пробвали различни препоръки. Но нищо да не се е променило или промените са били само временни.

За тези, които се интересуват от вътрешния свят на човека и психологията, тренингът „ЗА ЛЮБОВТА” е подходящо пространство, в което можеш да зададеш въпроси на себе си и на другите за любовта, за това какво означава тя за всеки и да получиш отговори. Ще разбереш защо хората си забраняват да обичат другите и себе си и затварят сърцето си. Ще видиш, че има пътища към любовта.  

Ще поговорим за това:

  • Какво означава любовта?
  • Как да обичаме – какво пречи на любовта ни и какви жизнени сценарии имаме за нея?
  • Как да излезем от омагьосания кръг на несполучливи връзки?
  • Как да обичаме себе си, без да станем егоисти?
  • Даваме ли повече, отколкото получаваме любов?
  • От къде сме се научили да обичаме?
  • Как да избегнем „минните полета” на любовта – зависимост, несподеленост?

Ще използваме силата на арт-техниките, за да открием скритите страни на любовта. Ще се върнем към приказките от детството, за да видим какви сценарии за любовта носим и как можем да ги променим. Ще разберем какви сме в любовта: принцеси, амазонки, лоши момичета или кралици и защо. Ще разчитаме на две от най-успешните и доказали се направления в психологията – системен подход и транзакционен анализ. Включвайки се в тренинга ще получите реален резултат, а не само информация.

Ще се научите да разбирате и говорите на езика на любовта.

КОГА

На  19.10. 2019 г. (събота) от 10.00 до 17.00 часа.

Срок за записване

До 16.10.2019 г. Местата са ограничени.

Такса

Таксата е 50 лв.

Място на провеждане

София, ж.к. Гео Милев, ул. Коста Лулчев 13 (до хотел Плиска)

Водещи

Анета Жечева

Психотерапевт с над 15 години практика. Член на Европейската Асоциация по Транзакционен анализ. Автор и водещ на повече от 40 обучения и тренинги.

Антоанета Христова

Системен психотерапевт с повече от 14 годишен опит в индивидуалното и семейно консултиране. Автор и водещ на повече от 40 обучения и тренинги.

Работата с двама водещи дава възможност тренингът да е по-интересен и ефективен. Ще можете да видите различни подходи, повече примери и споделен опит. На всеки участник в тренинга ще бъде отделено специално време. Водещите се ангажират с предоставяне на защитена среда. Модел на работа: спазване на принципа за конфиденциалност и взаимно зачитане.

Записване

Можете да се запишете на телефони 02-97 97-040, 0887-98-33-94, 0888-67-81-30 или чрез формата за записване. Личните Ви данни ще бъдат използвани единствено с цел запазване на място и не се предоставят на трети страни. С попълването на тази форма давате съгласието си да обработваме вашите лични данни.

-
Данните за записване са изпратени успешно!