Тренинги за жени

Тренинги за жени

Тренинги за самопознание и личностно развитие

Тренингите са подходящи за всяка жена, която е готова да вложи усилия в себепознание и личностно развитие. Те са динамични, активни и емоционално наситени. Спазва се конфиденциалност и зачитане желанието за включване в различните елементи на тренинга. В процеса на тренингите, водещите създават условия за себеизразяване на всеки (чрез думи, действия, движения, рисунка и др.).

Теми

За любовта

Ние толкова силно се нуждаем от любов, че сме готови дори да воюваме, да се пазарим и манипулираме. И не разбираме, защо нея все още я няма или ако я има не е такава, каквато ни се иска.

Възможно е на тази тема да сте прочели доста книги и дори да сте пробвали различни препоръки. Но нищо да не се е променило или промените са били само временни.

За тези, които се интересуват от вътрешния свят на човека и психологията, тренингът „ЗА ЛЮБОВТА” е подходящо пространство, в което можеш да зададеш въпроси на себе си и на другите за любовта, за това какво означава тя за всеки и да получиш отговори. Ще разбереш защо хората си забраняват да обичат другите и себе си и затварят сърцето си. Ще видиш, че има пътища към любовта. 

Ще поговорим за това:

 • Какво означава любовта?
 • Как да обичаме – какво пречи на любовта ни и какви жизнени сценарии имаме за нея?
 • Как да излезем от омагьосания кръг на несполучливи връзки?
 • Как да обичаме себе си, без да станем егоисти?
 • Даваме ли повече, отколкото получаваме любов?
 • От къде сме се научили да обичаме?
 • Как да избегнем „минните полета” на любовта – зависимост, несподеленост?

Уверена в себе си

Колко често си казвате – „Аз съм прекалено притеснителна!”, „Ще успея ли?” „Правилно ли мисля, постъпвам?”, „Добре ли изглеждам?”. Колко често мнението Ви за Вас самата пречи да изберете щастието, успеха, любовта, радостта от живота?

Случвало ли Ви се е да изпитвате трудности, когато е важно да кажете твърдо „Не” и категорично „Да”? Да изразите своите емоции и отношение за нещо? Да отстоявате своите права и позиция? Тогава тренингът „Уверена в себе си” е това, което Ви е нужно! Той помага да се вслушаш в своя вътрешен свят и да опознаеш своята ценност, да се избавиш от пречещи „комплекси”, да преодолееш страхове и притеснения. Да се научиш да приемаш и се радваш на себе си!

АЗ и ТОЙ

Почти всички приказки завършват с „И живяли дълго и щастливо”. Като че ли всичко става от самосебе си – без усилия, сълзи, изясняване на отношенията, конфликти и спорове.  Никой не ни разказва, че за щастливите отношения са нужни усилия, работа върху себе си, отговорност и още много неща.

Тренингът „Аз и той” е създаден за жени, които са готови да погледнат на своите отношения от различни страни, независимо дали имат отношения сега, дали те току-що започват или свършват или се замислят за нови отношения.

По време на тренинга ще:

 • се потопите надълбоко в своите взаимоотношения,
 • изследвате как разпределяте отговорностите и задълженията в двойката,
 • анализирате поведението си в конфиктни ситуации,
 • откривате нови възможности за справяне
 • „нарисувате” нова картина за бъдещето си.

Моите граници

Какви са личните ни граници? Изглеждат химерни, ако някой ги наруши изпитваме тревога, страх, обида, объркване, гняв… Често ги тестват родителите, мъжа, децата, шефа, дори непознати. Как да се научим да защитаваме личните си граници? А ако, без да искаме, нарушаваме чуждите? И въобще – как да се оправяме с тези граници?!

Каним всеки, за когото тази тема е интересна да се включи в тренинга. Ще:

 • изучаваме своите граници
 • развенчаем някои заблуди и пречещи ни вярвания
 • се научим как да построим здрави лични граници и съхраним отношенията с близките
 • развием чувствителност когато нарушават личното ни пространство
 • тренираме да казваме „НЕ”, когато ни е нужно

Коя съм аз?

Коя съм аз, от къде идвам и на къде отивам?

Ще се отправим на най-важното и интересно пътуване – към себе си.

Често вървим по пътя си с багажа от миналото. И понякога той е толкова тежък, че ни спира да вървим напред. Какво наследство носим от бащините си семейства определя нашето отношение тук и сега към себе си, към важните за нас хора, към света по принцип. Не избираме родителите си, но кое е добре на запазим от нашето наследство, кое да раздадем и кое да оставим в миналото зависи от нас.

Тренингът може да бъде полезен за тези, които виждат корените на настоящите си проблеми в детството. Както и за тези, които искат да почерпят повече сили и мъдрост от бащините си семейства. На тренинга ще търсим отговорите на най-важните въпроси с разума, емоциите и тялото си.

Да постигнеш целите си

Седим, вперили поглед в мечтите си и ….Нищо! Ставаме подвласни на детското магическо мислене, с което вярваме, че само ако си пожелаем нещо, то ще се сбъдне. И мечтите ни отлитат една след друга като балони в небето. И ги губим.

Тренингът „Да постигнем целите си” е създаден за тези, които са готови да извървят пътя от мечтаенето до постигането. Той може да е двигателят, който да ви помогне да станете и полетите напред.

Ще:

 • сложите различни „цветни мисловни шапки”
 • се научите да се доверявате на своята интуиция
 • тренирате да разрешавате безболезнено вътрешните си конфликти
 • усвоите стратегии за успешно поставяне на цели
 • прокарате своя път до целта

За допълнителна информация

Можете да позвъните на телефони 02-97-97-040, 0887-98-33-94, 0888-67-81-30 или да попълните формата за запитване.

Данните за запитването са изпратени успешно!